"BOUWBLOKJES" in evenementenhal Gorinchem

Bouwblokjes LEGO Al een aantal jaar organiseert Stichting Het Bouwblokje samen met Evenementenhal het evenement Bouwblokjes voorheen "Beleef LEGO Dagen". Dit is in Hardenberg en Venray een succes. Daarom komen we nu voor de tweede keer naar Gorinchem. Op 12 & 13 mei 2018 is de derde editie van Bouwblokjes Gorinchem in de Evenementenhal van Gorinchem. De Evenementenhal is dan voor 2 dagen omgetoverd tot een LEGO walhalla voor jong en oud.

Wat is er te doen tijdens Bouwblokjes:
 • Diverse Demonstraties
 • Diverse LEGO Fans die hun eigen creaties tonen
 • LEGO Verkoopstands
 • LEGO Bouwhoek
 • Racebaan
 • Indoor Doolhof
 • Bioscoop
 • Springkussens

  Tijdens Bouwblokjes zijn er diverse demonstraties van de mogelijkheden die LEGO biedt en natuurlijk zijn er ook allerlei soorten LEGO te koop. Dus bent u op zoek naar een speciale uitgave van een LEGO doosje, zoekt u al tijden naar een onderdeel om uw set compleet te maken of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar Bouwblokjes in Evenementenhal Gorinchem. Een evenement voor jong én oud!

  Entree:
  Entree: € 4,00 p.p.
  Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
  Tickets verkrijgbaar aan de kassa

  Gratis parkeren

  Openingstijden:
  Zaterdag 12 mei 2018 10:00 - 17:00 uur
  Zondag 13 mei 2018 10.00 - 17.00 uur

  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ Gorinchem


  Inschrijven Exposant, Verkoper of Vrijwilliger

  Wil jij op 12 & 13 mei 2018 als exposant, verkoper of vrijwilliger deelnemen aan het evenement Bouwblokjes Gorinchem 2018. Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier wat je hier onder kan downloaden. Het inschrijfformulier moet je openen en invullen met Adobe Reader. Heeft je geen Adobe Reader dan kunt je deze gratis downloaden op http://get.adobe.com/reader/. Je moet het formulier invullen en opslaan op je computer daarna verstuur je het als bijlage per email naar bouwblokjes@evenementenhal.nl. Het formulier moet voor 23 april 2018 bij ons binnen zijn. Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Natuurlijk zoals je van ons gewent bent is er voor elke deelnemer weer een leuk presentje.


  Inschrijfformulier downloaden

  De maatvoering voor expositieruimte op pallets (standplaat) kan je via deze link bekijken Maatvoering