Algemene informatie

LEGO City Layout Het Bouwblokje is een LEGO Fan Club, die in 2002 is opgericht door een aantal enthousiaste LEGO bouwers en verzamelaars. In 2013 is de vereniging over gegaan in een stichting en is de naam Het Bouwblokje blijven bestaan. Het bouwen en spelen met het LEGO bouwsysteem staat voor stichting Het Bouwblokje hoog in het vaandel.

Stichting Het Bouwblokje bouwt ook in opdracht voor externe opdrachtgevers. Dit kan zijn dat men hun bedrijfspand nagebouwd wilt hebben of een ander object in LEGO vervaardigd willen zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een logo van een organisatie. Bedrijven en organsaties waar voor wij in het verleden LEGO bouwwerken hebben vervaardigd zijn onder andere BASF, Grolsch, Dom van Utrecht en Dagblad de Stentor. Ook verlenen wij onze medewerking aan stichting doe een wens (make a wisch foundation).

Evenementen
Een van onze belangrijkste activiteit is het organiseren van LEGO evenementen in de breedste zin van het woord. Meerdere keren per jaar organiseren we in samenwerking met onze partners LEGO beurzen waar enthousiaste LEGO bouwers en verzamelaars hun eigen creaties laten zien aan het publiek. Tijdens deze evenementen kunt u ook naar hartelust langs de verkoop kramen struinen om dat ene LEGO blokje of die LEGO set waar je al lang naar op zoek bent te kopen.

Wilt u meer informatie over stichting Het Bouwblokje neem dan contact met ons op via het contact formulier contact formulier .