Bouwblokjes LEGO Wunderland

"BOUWBLOKJES" Kampeerdorp De Zandstuve Rheeze

Eind september toveren we de evenementenlocatie van Kampeerdorp de Zandstuve om tot een LEGOsteentjes walhalla voor jong en oud.

Wat is er te doen tijdens Bouwblokjes:
 • Diverse LEGO Fans die hun eigen creaties tonen
 • LEGO Verkoopstands
 • LEGO Bouwhoek
 • Racebaan
 • DUPLO Kleuterplein
 • En nog veel meer speel plezier
 • LEGO Video Games

  Tijdens Bouwblokjes zijn er diverse demonstraties van de mogelijkheden die LEGO biedt en natuurlijk zijn er ook allerlei soorten LEGO te koop. Dus bent u op zoek naar een speciale uitgave van een LEGO doosje, zoekt u al tijden naar een onderdeel om uw set compleet te maken of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar Bouwblokjes in Wunderland Kalkar. Een evenement voor jong én oud!

  Entree:
  Entreeticket aan de kassa: € 5,00 p.p.
  Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
  Parkeren is gratis

  Openingstijden "Bouwblokjes De Zandstuve":
  Zaterdag 23 september 2023 10.00 - 17.00 uur
  Zondag 24 september 2023 10:00 - 17:00 uur

  Adres:
  Kampeerdorp De Zandstuve
  Grote Beltenweg 3
  7794 RA Rheeze (Hardenberg)

  Inschrijven Exposant, Verkoper of Vrijwilliger

  Wil jij op 23 & 24 september 2023 als exposant, verkoper of vrijwilliger deelnemen aan het evenement Bouwblokjes De Zandstuve 2023. Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier wat je hier onder kan downloaden.(rechtermuisknop / opslaan als)

  Het inschrijfformulier moet je openen en invullen op een pc met Adobe Reader. Heb je geen Adobe Reader dan kunt je deze gratis downloaden op http://get.adobe.com/reader/.
  Je moet het formulier invullen en daarna afdrukken met Microsoft print to PDF. Deze optie staat onder je printers bij het afdrukmenu. Je slaat hem dan op op je computer.
  Daarna verstuur je het als bijlage per email naar events@hetbouwblokje.nl.

  Het formulier moet uiterlijk maandag 11 september 2023 bij ons binnen zijn. LET OP HET MAIL ADRES!!!!! Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Dit mail adres is alleen voor het aanmelden van evenementen.